6934808215 6947705033 Κερατσίνι
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Κατασκευαστική Ευάγγελος Θ. Μαρκοζάνης
Κερατσίνι ΠειραιάΣτην επιχείρησή μας “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στο Κερατσίνι, διαθέτουμε παράδοση πάνω από 50 χρόνων στην τέχνη του σιδήρου, με αναρίθμητες κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Κερατσίνι και σε όλο τον Πειραιά.

Με μέριμνά μας την ποιότητα και την προσωπική επαφή με τον πελάτη κατασκευάζουμε, με τέχνη και μεράκι, όλων των τύπων τις σιδηροκατασκευές, σε μοντέρνα ή και πιο παραδοσιακή γραμμή προκειμένου οι κατασκευές να δένουν αρμονικά με την αισθητική που επιθυμείτε για το κτίριο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Μεταλλικά Κάγκελα
  Περιφράξεις
  Σκάλες
  Ασφάλειες Παραθύρων
  Πατάρια
  Πέργκολες
  Γκαραζόπορτες
  Μεταλλικά Κτίρια κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας 

μπορεί να κατασκευάσει οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας και να σας προσφέρει λύσεις υψηλής αισθητικής, αλλά και ταυτόχρονα μεγάλης αντοχής στο χρόνο.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις του χώρου και διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας, όσο δύσκολη και πολύπλοκη και αν είναι.

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην κατεργασία σιδήρου, στόχος μας είναι η ποιότητα, η συνέπεια, και η άρτια λειτουργικότητα των σιδηροκατασκευών μας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

να σας δώσουμε την προσφορά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κερατσίνι, τον Πειραιά, την Σαντορίνη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.