6934808215 6947705033 Κερατσίνι
hero image
Facebook
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΣΙΔΗΡΟΥ
Ευάγγελος Θ. Μαρκοζάνης | Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές & Κουφώματα PVC Κερατσίνι Πειραιά
 
 
 
 
 
Η επιχείρησή μας “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” δημιουργήθηκε το 1970 με βασικό αντικείμενο τις αλουμινοκατασκεύες και σιδηροκατασκευές, και με στόχο να προσφέρει κατασκευές που θα ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητά τους όσο και για την άψογη αισθητική τους.

Έχοντας αναλάβει από το 1994 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο χώρο του αλουμινίου και του σιδήρου ενώ δεν παύει να εκσυγχρονίζεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου, η επιχείρησή μας, αναλαμβάνει την κατασκευή και την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, θωρακισμένων πορτών και παντός είδους αλουμινοκατασκευών
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με μεράκι & αγάπη

για την τέχνη της σιδηρουργίας, δημιουργούμε μεταλλικά κάγκελα σε μοντέρνα αλλά και κλασική γραμμή, περιφράξεις, σκάλες και οποιαδήποτε άλλη σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Παράλληλα, δραστηριοποιείται και με συνθετικά κουφώματα προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Κερατσίνι, στον Πειραιά, στην Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. 

Είμαστε στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε το χώρο σας και αφού συζητήσουμε μαζί σας να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για όλες τις αλουμινοκατασκευές ή σιδηροκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας ποιοτικές και κομψές λύσεις που θα αναδείξουν το κτίριό του και που θα το κάνουν σύγχρονο και λειτουργικό.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

να σας δώσουμε την προσφορά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κερατσίνι, τον Πειραιά, την Σαντορίνη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.