6934808215 6947705033 Κερατσίνι
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC
Κατασκευαστική Ευάγγελος Θ. Μαρκοζάνης
Κερατσίνι ΠειραιάΤα συνθετικά κουφώματα - pvc αποτελούν μία από τις πλέον έξυπνες κινήσεις όλων εκείνων που αναζητούν αξιοπιστία και άριστη αποτελεσματικότητα, σε πολύ καλές τιμές. Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται αλματώδης αύξηση της ζήτησης τους, αφού παρουσιάζουν πληθώρα θετικών πλεονεκτημάτων

Η επιχείρησή μας “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στο Κερατσίνι, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την κατασκευή και την τοποθέτηση των ιδανικών συνθετικών κουφωμάτων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Κερατσίνι, στον Πειραιά, στην Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας που αφορούν την αντιδιαρρηκτική προστασία, την θερμομόνωση και την ηχομόνωση με συνθετικά κουφώματα - pvc υψηλής ποιότητας.
 
  Παράθυρα
  Πόρτες
  Μπαλκονόπορτες
  Σίτες
  Ρολά
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σύγχρονες Λύσεις

Προσφέρουμε ένα πλήθος επιλογών που δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες για ελεύθερη επιλογή στο σχεδιασμό των λύσεων αλλά και συμβουλευτική υπηρεσία για την καταλληλότερη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων, με νέα συνθετικά κουφώματα - pvc.

Η αφαίρεση των παλιών σας κουφωμάτων και η τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων γίνεται εξ' ολοκλήρου από έμπειρο προσωπικό προσπαθώντας να εξαλείψουμε κάθε πιθανότητα μερεμετιών που μπορεί να προκύψουν.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις σας, παρέχοντάς σας άριστα αποτελέσματα στην καλύτερη σχέση τιμής - ποιότητας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

να σας δώσουμε την προσφορά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κερατσίνι, τον Πειραιά, την Σαντορίνη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.