6934808215 6947705033 Κερατσίνι
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Κατασκευαστική Ευάγγελος Θ. Μαρκοζάνης
Κερατσίνι ΠειραιάΤα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν σε κάθε κτίριο, είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο, ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και κατασκευών προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Πέραν όμως των κουφωμάτων αλουμινίου, η επιχείρησή μας “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στο Κερατσίνι, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου και έχοντας ολοκληρώσει έως και σήμερα ένα μεγάλο αριθμό έργων, η επιχείρησή μας, αποτελεί την ιδανική λύσει για σύγχρονες και ποιοτικές αλουμινοκατασκευές.
 
  Κουφώματα αλουμινίου (ανοιγόμενα, συρόμενα, πτυσσόμενα)
  Αντικωνωπικά Συστήματα - Σίτες
  Ρολά
  Πόρτες Ασφαλείας
  Εσωτερικές Πόρτες
  Κάγκελα Αλουμινίου & Inox
  Πέργκολες
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό 

μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη ή μερική αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με νέα συμβατικά ή θερμομονωτικά και ηχομονωτικά κουφώματα αλουμινίου.

Τα σύγχρονα κουφώματα διατίθενται σε πληθώρα προφίλ, καλύπτοντας έτσι τις πιο πολλές σχεδιαστικές επιλογές με στόχο την αρμονία του χώρου και κατά συνέπεια ένα συνολικά άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για να μελετήσει τον χώρο σας, να ακούσει τις επιθυμίες σας και να σας συμβουλέψει για ότι ταιριάζει στο χώρο σας και θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Οι αλουμινοκατασκευές που προσφέρει η επιχείρησή μας χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα, ενώ κύριος στόχος μας είναι η άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση του πελάτη, προσφέροντας τη σωστή λύση στον κατάλληλο χρόνο.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

να σας δώσουμε την προσφορά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κερατσίνι, τον Πειραιά, την Σαντορίνη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.